Hakerski tutoriali
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [ Hackers Tutorials Forum ] » Pravila Foruma » Pravila foruma
Pravila foruma
HackersTutorialsXDate: Utorak, 02/Nov/2010, 21:59 | Message # 1
Private
Group: Administrators
Messages: 1
Reputation: 0
Status: Offline
1. Jezik za pisanje na ovom forumu je neki od jezika sa prostora bivše YU teritorije! U slučaju da pišete drugim jezikom, dužni ste da napišete prevod teksta kojeg objavljujete kako bi isti razumeli i ostali clanovi foruma (ako nije drugačije naznačeno).

2. Religijske ili politicke rasprave na ovom forumu su najstrozije zabranjene!!! Objavljivanje uvredljivog i/ili nasilničkog teksta, slika, avatara, potpisa, lokacija,... neće biti tolerisano i biće strogo sankcionisano!!!

3. 'Post'-ovi moraju biti u odgovarajućim forumima. Korisnici se mole da procitaju opis foruma pre postavljanja svog 'post'-a. Upotreba 'FULL CAPS' (SAMO VELIKIH SLOVA I SIMBOLA) kao 'post'/'thread'/'topic' naslov, u postovima ili u Chatbox-u je zabranjena!!! Takodje molimo vas da proverite da li je slična tema vec postavljena (koristite SEARCH)!

4. Objavljivanje adrese elektronske poste u Chatbox-u je zabranjeno a u postovima nije preporučljivo. Ako se ipak odlučite da objavite vasu e-mail adresu na nasem forumu, BalkanGam!ng ne odgovara za eventualne probleme prouzrokovane tim činom (SPAM poruke i sl.)!!!

5. Diskutovanje, 'upload' i dr. , kao i upload zakonski zabranjenih sadržaja, na forumu je zabranjeno!

6. Redovno azuriranim 'software'-om obavezno proverite datoteke koje zelite da 'upload'-ujete na forum. Datoteke ne smeju sadrzati viruse, 'worms'-e, 'trojan'-ce, 'browser hijackers' i dr. maliciozne sadržaje.

7. Zabranjeno je reklamiranje, osim ako ne objavljujete LICNI OGLAS (iskljucivo u forumu predvidjenim za to), ili ako vam to 'admin'-i foruma licno dozvole!!! To se odnosi i na 'hosting' ponude, ponude drugih proizvoda, usluga i dr.

8. Administratori/uredjivači foruma zadržavaju pravo da izmene ili uklone bilo koji 'post'. Odluka o tome sta je neprikladno je samo na administratorima/uredjivačima foruma, a ne na korisnicima!!! Odluka administratora/uredjivača je konačna!!

9. Svi korisnici biće upozoreni maksimalno jednom do dva puta!!! Nakon toga sledi konačni/trajni 'ban' tj. isključenje sa foruma! Rasprava sa administratorima/uredjivačima foruma, a nakon upozorenja, vodi ka momentalnom 'ban'-u (isključenju)!

10.Pravila foruma mogu biti promenjena bilo kada, bez naknadnog obaveštavanja korisnika o tome. Vaša je obaveza da proveravate sadržaj Pravilnika foruma redovno.

Postavljanje informacija kojim se narušavaju autorska prava nije dozvoljeno na ovom forumu! Uređivački tim HackersTutorials.tk ™ foruma obavezno kontroliše sadržaje objavljenih informacija, no zbog obimnosti ipak nije moguće izvršiti kontrolu sadržaja svih poruka. Misija foruma je isključivo edukacija, a svaki član je odgovoran za zakonitost podataka koje objavljuje!
Dobrodošli !
<:Novi Beograd:>™

 
Forum » [ Hackers Tutorials Forum ] » Pravila Foruma » Pravila foruma
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright HackersTutorials.tk™ © 2024 kontakt email: hackers-tutorials@hotmail.rs